top of page

Sándor és Mandulavirág

Sándor:

Cegléden születtem, ott is jártam iskolába. Tizennégy éves korom óta folyamatosan dolgozom. Édesapám kemény kötésű ember volt, klasszikus kőműves és burkoló mester. Mellette és mesterem, Zsigmond István mellett töltöttem az időmet kemény munkával, tanulással... Amire szakiskolába kerültem, ismertem a szakmát, és gyakran leptem meg az oktatóimat, mert bizony lelkesen korrigáltam- kiegészítettem őket hiszen Én már akkorra már bőven szereztem önálló gyakorlati tapasztalatot. Kisgyermek koromban a Gerje patak partján naplementéig játszottam; olyankor a szabadság vándorának éreztem magam. A természettel mindig szoros volt a kapcsolatom.

 

A színek világa, kikeverése, felületek megalkotása és a kreativitást igénylő feladatok, lelkesítő kihívások voltak számomra már fiatal suhanc koromban is. Tizenkét évvel ezelőtt gondoltam egyet, és kiköltöztem Írországba. Az ott töltött tartalmas időszakban rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, sokféle emberrel dolgoztam együtt. Nem tudtam pontosan meddig maradok, kitartóan tettem a dolgom.

A tavalyi évben elérkezett a váltás ideje és döntöttem, hogy 2020-ban hazajövök, és itt folytatom-folytatjuk a munkát, és egyben együtt megtesszük az első lépést az önfenntartó életmód felé; így a Mátrába költöztünk.

A festés a hivatásom, nem csupán a munkám! Ez év kihívása számomra a vályog nemesvakolatok, vályog glettek- és festékek használata és ezek népszerűvé tétele megrendelőink körében...

Kis családi vállalkozásunkban ketten dolgozunk Mandulavirággal, ki társam az életben és a munkában egyaránt. A napi munkafázisokban, kommunikációban, adminisztrációban ügyfeleink vele tartják leginkább a kapcsolatot. Így tudunk hathatós, összehangolt, precíz munkát végezni.

A napi munkafázisokban, kommunikációban, adminisztrációban, ügyfeleink vele tartják leginkább a kapcsolatot. Így tudunk hathatós összehangolt, precíz munkát végezni.

 

Mandulavirág (Beatrix): 

Mezőkövesdi gyökereim révén mindig is kötődtem a természethez, az alkotáshoz. Alap végzettségem kézműves. Bőrdíszművesként kezdtem, majd a tűzzománc művészetnél döntöttem. Később a reklám, a marketig, a kommunikáció, és a vendéglátás világában tettem próbára magam...

Anyai nagyapám révén kislány korom óta vonzódtam az építéshez, otthonteremtéshez. Hét évvel ezelőtt belecsöppentem az építőiparba, a magam erejéből finanszíroztam, szerveztem, felújítási munkálatokat. Három gyermekes édesanyaként ez nem kis próbatételnek bizonyult. Sándort megismerve teljesedett ki a munkám, mind szakmailag mind emberileg.

 

Megtiszteltetés számunkra, hogy a Környezettudatos Építők Szövetségének csapatához tartozhatunk. Köszönet illeti Bíró Árpád vályogépítő kézműves Mestert ki elindított ezen az úton. Szakmai erősségem a kommunikáció, a szervezés és a szabad alkotás. Számunkra lényeges a pontosság, a lelkiismeretesség, a hatékonyság, a minőségi munkavégzés, a dinamikus csapatmunka. Célunk, hogy minél szélesebb réteg ismerje meg az egészséges, környezetbarát és vegyszermentes anyagok széles skáláját, hogy a jövőben minél több család élhessen egészségesebb környezetben. Hisz ne feledjük, az ökológiai lábnyom kérdése egyre égetőbb téma..., mert mi vagyunk felelősek a fenntartható jövőért, harmonikus, rendezett otthonainkért, melyek amik a nyugalmat és a feltöltődést szolgálják a hétköznapok

forgatagában.

Munkaútvonalaink: Eger, Gyöngyös, Parád, Budapest, Cegléd, Balaton

 

Hívjon minket bizalommal!

Elérhetőségeink:

E-mail: jofesto101@gmail.com

Telefonszám: 06/20/542-36-68

Index kép Laci Vályog 4.jpg

tanácsadó

jófestő profil 2021.jpg
noun_back_1548675.jpg

festő

bottom of page