top of page

MINŐSÍTÉSEK

A Körépítők logó használatával a következő minősítési rendeszereket biztosítjuk.
Az alábbi jogosultságokat, akárcsak a szakértői tevékenységünkben lektorált módon, egymást ellenőrizve, oktatásokon, helyszíni felméréseken keresztül adjuk meg. Vizsgarendszerünk következetesen felépített, átfogó képet ad a legkülönbözőbb szakmai területeken belül. A minősített szakértők nem csak az általuk képviselt szakág mesterei, hanem átlátják több technológia lehetőségét, folyamatait is. A minősített építészek az ésszerű "arányosság elvét" használják figyelmebe véve az ügyfél igényeit, lehetőségeit, ám ha kell, aránytalan igényekre nemet mondanak. Törekszenek a természetes építőanyagok minél nagyobb mértékű használatára. "Tiszta udvar, rendes ház"? Igen, ám itt máshogy! Az ingatlanminősítéseink garanciát jelentenek arra, hogy az adott épület felújítás esetén statikailag állékony, továbbá természetes építőanyagokkal, minősített szakemberek által van felújítva, az új építésű pedig minősített építészekkel van megtervezve, minősített szakemberekkel van kivitelezve.
Szakemberek képzése, minősítése
Tervezők képzése, minősítése
Ingatlanok minősítése
Azok a mesterek, akik teljesítik vizsgáinkat, mindannyian megfelelő hozzáállású, képzett szakemberek, akikre a megrendelő bátran bízhatja akár vályogháza felújítását vagy a természetes építőanyagokkal megálmodott újépítésű othonát. Minden ilyen szakember a Körépőítők tagja
Azok az építészek, akik rendelkeznek okleveleinkkel és részt vettek képzési rendszerünkben mindenképpen a természetes építőanyagok használatát részesítik előnyben, így tervezve egészséges, fenntartható épületeket vagy felújítási folyamatokat. Minden ilyen tervező a Körépítők tagja.
Elad vagy vásárol ingatlant? Eladóként szeretné garantálni, hogy ingatlanát megfelelő szakemberek újították fel vagy építették? Vásárlóként pedig minderről bizonyosságot szeretne szerezni? Keresse azokat az ingatlanokat, melyek rendelkeznek hivatalos logónkkal, így garantáltan egészséges otthont biztosíthat családjának!
noun_back_1548675_edited.jpg
bottom of page